Peru en Bolivia 2003

Op deze site kunnen jullie alles vinden over mijn reis door Zuid-Amerika of beter gezegd door Peru en Bolivia. Foto`s , reisverslag, en landkaarten waar op je kan zien hoe ik heb gereisd en waar. Ook kun je hier alle informarie vinden over landen zelf, dit kan ook heel handig zijn als je zelf zo`n reis zou willen maken.

Dit was mijn tweede grote reis die ik gemaakt heb, had me vooral voorgenomen om minder snel te reizen en echt er van te genieten. Nou dat heb ik gedaan, bergen beklommen, grote tochten gelopen, safari tochten gedaan en nog veel meer. Ik heb drie maanden genoten, alleen was er een ding wat ik misten, de vriendelijkheid van de mensen. Hier zijn de mensen namelijk veel afstandelijker en voorzichtiger. Ook merkte ik duidelijk dat er hier veel meer toeristen waren dan in Afrika, dat komt omdat er hier veel meer cultuur te zien is denk ik.

Ik wens jullie veel plezier met het lezen van mijn reisverslag en het bekijken van mijn foto`s. Heb je vragen of werkt iets niet zo als het moet, stuur dan even een mailtje. op de voorpagina staat een link naar me E-mail adres.
 
3136