Indochina

21-11-2010 @ 16:14


En paar weken geleden heb ik samen met Ferry en Bas een rondreis gemaakt door de indochina regio. Voordat we daar uiteindelijk aankwamen hebben we eerst nog een tussenstop van 12 uur gemaakt in Parijs. Wat we alle niet eens zo erg vonden. Parijs was alweer even geleden.

Uiteindelijk in Vietnam aangekomen hadden we alle drie wel even last van de overgang. Iedereen eet en leeft op staat , de onuitputtelijke gebrom van de vele duidende brommertjes komen je na een dag echt je strot uit. Vandaar dat we na een kort bezoek aan de Halong bay redelijk snel richting het zuiden zijn gereisd. Wannaar we via een niet echt gebruikelijke route in Laos belanden. Via het zuiden van Laos zijn we Cambodja binnen gekomen en hebben genoten van het ruige nachtleven van Phnom Penh. Wanneer we nog een paar dagen hebben genoten aan de kust van Vietnam.

Al bij al een heerlijke reis, al hebben we wel wat last gehad van weer, zo af en toe kwam er een flinke regenbui uit de lucht vallen. Buiten dat hebben we een top reis gehad. Ferry en Bas bedankt.

Bekijk de foto`s op de Indochina pagina.
<< Terug
5618